Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

urednik

5. 2. 2008 16:58
co ten president?

cim by bylo prosim volne nahraditi presidenta nasi vlasti?

0 0
možnosti

Vašku

2. 2. 2008 8:16
Marie to neřeš

vždyť je to jedno, politik přece nemá nikdy žádný názor, vždy jde jen o kalkul ve svém důsledku  směřující k osobnímu prospěchu. Je jedno jestli jde o konzervativce nebo komunistu a různé jejích odnože, ti to jen umí lépe maskovat, než lidovci, kteří se nikdy netajili tím, že musí být u koryta za každého režimu. A svědomí ?, ví vůbec některý z nich co toto cizí slovo znamená ? Měj se hezky jsi opravdu velmi krásná.

0 0
možnosti

Michal Šedivý

30. 1. 2008 16:33
Lidi nebo strany?

děsím se představy, že by měli politici s osobním názorem šetřit - to dělali například Ti z poslanců komunistické sněmovny, kteří s něčím v systému nesouhlasili, ale neodvážili se to projevit. A rozdíl mezi názorem oficiálním a osobním? Pakliže strany umožní demokratickou diskuzi, lze očekávat, že se v ní sejdou různé názory. Pokud se jako oficiální prosadí nějaké stanovisko, záleží na straníkovi, jak se k němu postaví. Není-li pro něj ono stanovisko vyhraněným, lze očekávat, že se k němu i přes určitý vnitřní - osobní - nesouhlas - připojí, a to např. při hlasování. Je-li případ opačný, záleží na tom, jak vyhraněné stanovisko je to pro stranu - přijme strana to, že někdo z jejích proponentů nedrží linii, nebo to odmítne? Jsou lidovci dost silní na to, aby akceptovali akce Svobodovy, nebo se proti jeho "neposlušnosti" musí vyhranit? A vyhraní-li se, je to známka slabosti ohroženého nebo jen pragmatický krok strany, jež neklade důraz na liberální atmosféru?

0 0
možnosti

Honza

30. 1. 2008 14:33
GOD SAVE THE KING!

MARIE, VÍTEJ MEZI BLOGERY A MONARCHISTY! :-))

0 0
možnosti
JP

beanak

30. 1. 2008 14:26
Horníček

říkal : mám na to svůj osobní názor,ale hluboce s ním nesouhlasím...:-)

0 0
možnosti
RR

rezjir

30. 1. 2008 13:24
A nejhorší je, že

že ten majetek voličů nechce veřejně volit prezidenta? Nějak se nám ti ústavní činitelé vzpouzejí, že ano?

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2216x
Drobet konzervativní osoba s liberálními výstřelky. V současnosti i kandidátka do Poslanecké sněmovny P ČR za KDU-ČSL v Pardubickém kraji.