Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sprav

21. 1. 2009 14:38
dotaz?

Byla jsem svědkem, jak řidič odmítl svézt maminku s kočárkem, protože se mu nechce zdržovat se s jeho skládáním do zavazadlového prostoru. Tsssss, zavřené dveře, jedeme, maminka užasle zůstává venku. Takže ani alternativní busová doprava není na 100%.

Paní svědkyně... a co jste udělala? Řekla jste něco tomu řidiči a donutila jej zastavit a paní s kočárkem naložit? Podala jste si na jeho chování stížnost? Jak byla tato stížnost vyřízena?

Pokud jste nic z toho neudělala, tak jste zcela normální ovcoidní čumil, co umí jenom anonymně či z velké dálky dštít oheň a síru a ve skutečnosti neudělá nic. Jste potom naprosto stejná jako ta dáma, co se pustila ve svém blogu do člověka, který bránil výtržníkům ničit cizí majetek a do policistů, kteří je nakonec "sebrali". A nakonec ani ona neudělala(Y) VŮBEC NIC!

0 0
možnosti

mariejilkova

21. 1. 2009 14:52
Re: dotaz?

Dobry den. diky za dotaz. Schopnost angazovat se jako obcan je vec, kterou se musi kazdy ucit, proto je kazdy clovek, co brani nerestem okolo, hoden obdivu. Od prirozenosti se vetsina z nas chova ve stadu jako zbytek stada. Ve zminenem pripade zasla za ridicem a pozadala ho, aby dotycnou nalozil, nacez mi bylo odpovezeno, ze jede i dalsi autobus a ze si pocka - je na materske. Odsudte mne, ale tehdy jsem vic nepodnikla. Porad se ucim.

0 0
možnosti

sappho21

21. 1. 2009 14:37
máte pravdu

Pokud nejdete hlavním spojem a i tam je dost časté, tak po 7 letech špíny, zimy v zimě v létě neúprosného horka, a pravidlených zpoždění jsem to vzdala. Zvítězilo auto. Myslím že poslední kapkou bylo, když na trati Olomouc - Šumperk k poslednímu nočními vlaku (mimochodem, je to kousek který stojí v technickém muzeu) připojily dobytčák, aby se tam všichni cestující vešli.:-)

0 0
možnosti

zcek

21. 1. 2009 14:43
Re: máte pravdu

Můj poslední zážitek s ČD je z 9.1.2009, trasa Ostrava-Praha, EC Leoš Janáček, z hlaváku v Ostravě výjezd v 15.11hod. Eurocity sestavené ze starých vozů 2. třídy, červená koženka, vlak narvaný až po střechu, špína, smrad, jedno rameno na ledovém okně, hořící nohy od rozpáleného topení, druhé rameno na rameni mladíka vedle:), 8 sardinek v kupé, WC?? nemožno se dostat, za Hranicema jsme postáli v poli 20 min bez jakékoliv zjevné příčiny, zpoždění v Praze 30min. Tenkrát byl led a sníh na silnici a varovali před jízdou po dálnici, ale já tam pracovně musela, takže jsme jeli, ve dvou 900 korun plus 170 za místenky. Ať už sleze sníh a zas budu jezdit autem.

0 0
možnosti

pasik00

21. 1. 2009 14:26
ČT

hlavne aby si reporteri ČT taky posvitili na ten svuj moloch

0 0
možnosti

A zas ten sedlák Čupera

21. 1. 2009 14:50
Re: ČT

R^R^R^

0 0
možnosti

quesh

21. 1. 2009 14:19
Můj názor

Bezbariérovost - kolejiště patří SŽDC, tady pláčete na špatném hrobě, vagony - modernizovat je všechny ráz na ráz nejde, na to ty prachy fakt nejsou (to musíte na MDS, aby zvedlo dotace).

Časopisy - mě se naopak ten časák docela líbí a pokud vím, vydává ho Grand Princ, nikoli ČD

Jízdenky - to, že vy se v nich nevyznáte ještě neznamená, že je to nepřehledné (mimochodem, v tom "bezobsažném" časopise celkem pravidelně vychází poměrně srozumitelný přehled jízdného a slev

Zdražování - ano zdražuje se, jak moc adekvátně těžko říct, i tak jsou vlaky nejlevnější hromadnou dopravou v ČR (právě skrz ten systém slev).

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2216x
Drobet konzervativní osoba s liberálními výstřelky. V současnosti i kandidátka do Poslanecké sněmovny P ČR za KDU-ČSL v Pardubickém kraji.